.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
اخبار ويژه كيهان

اظهارات كروبي آب در لانه مورچگان،موسوي و كروبي به درد جنگ فرسايشي مي‌خوردند و... عناويني هستند كه اخبار ويژه امروز روزنامه كيهان را تشكيل مي‌دهد.

اخبار ويژه امروز روزنامه كيهان به شرح زير است:

*اين خبر را به خاطر بسپاريد ! (خبر ويژه)
پيش از اين و طي نزديك به يكسال گذشته، مراحل مختلف فتنه اخير را براساس فرمول بيروني آن، در هر دو بخش قبل و بعد از انتخابات پيش بيني كرده و به گواهي نسخه هاي موجود كيهان، تمامي اين مراحل دقيقاً همانگونه كه كيهان پيش بيني كرده بود اتفاق افتاده است. اكنون برپايه همان فرمول، وقت آن است كه سران فتنه عقب نشيني گام به گام را آغاز كنند. شايد تصور شود كه اين مرحله را كروبي با اظهارات اخير خود درباره به رسميت شناختن دولت كليد زده است اما اقدام كروبي را بايد بيرون از پروژه ياد شده تلقي كرد. كروبي پيش از اين هم با اطلاع از اين كه موسوي و خاتمي و ساير دست اندركاران-بخوانيد ماموران داخلي- فتنه، شعار «تغيير» را براي «كودتاي مخملي» خود برگزيده اند، پيشدستي كرده و اين شعار را به عنوان تابلوي انتخاباتي خود اعلام كرد. اين اقدام كروبي با اعتراض شديد موسوي و خاتمي و... و اطرافيان آنها روبرو شد. گفتني است اطلاع كروبي از تصميم موسوي و خاتمي براي انتخاب شعار تغيير، ناشي از اشتباه يكي از واسطه ها بود! اين دفعه نيز اظهارات كروبي در به رسميت شناختن دولت را نمي توان حركت اصلي تلقي كرد. چرا كه كروبي در اظهارات خود تاكيد مي كند به دليل تنفيذ حكم احمدي نژاد از سوي رهبرانقلاب، رياست جمهوري او را پذيرفته است و اين ادبيات با فرمول ديكته شده جرج سوروس، جين شارپ و رابرت هلوي همخواني ندارد، چرا كه تاكيد بر اصل ولايت فقيه با اهداف از قبل تعيين شده بيگانگان براي سران فتنه در تضاد است. و اما، اين روزها، براساس فرمول ياد شده بايد منتظر صدور بيانيه اي از سوي موسوي يا خاتمي و يا هر دو نفر آنها بود. تاكيد به قيد « اين روزها» به علت نزديك بودن دهه فجر و مخصوصاً روز هميشه بزرگ 22 بهمن است. باز هم براساس همان فرمول، موسوي و خاتمي بايد در بيانيه خود اولا؛ بر ضرورت حضور در راهپيمايي 22 بهمن تاكيد كنند، چرا كه در غير اينصورت 22بهمن نيز مانند 9دي به عنوان رفراندومي بي نظير عليه سران فتنه و مديريت بيروني آن يعني مثلث سيا، موساد و اينتليجنت سرويس، ثبت خواهد شد بنابراين سران فتنه با صدور بيانيه بايد خود را بخشي از مردم قلمداد كنند. مردمي كه روز 9 دي بر اخراج آنها از دايره ملت و نظام و انقلاب تاكيد ورزيدند.
ثانياً؛ و باز هم مطابق همان فرمول ، موسوي و خاتمي بايد در بيانيه خود وانمود كنند كه حركتي به نام «جنبش سبز» هنوز وجود دارد و از هواداران فراواني برخوردار است! اين بخش از بيانيه براي آن است كه به قول «جرج سوروس» زمينه براي انتقال «كودتاي مخملي»- بخوانيد فتنه- از خيابان به فضاي مجازي فراهم شود، چرا كه در خيابان ادعاي «فراواني هوادار» با توجه به ريزش شديد آنها امكان پذير نيست ولي در فضاي مجازي مي توان كماكان بر «فراواني هواداران»! اصرار ورزيد. بنابراين اگر موسوي و خاتمي در بيانيه خود سخني از جنبش سبز!! به ميان نياورند، زمينه اي براي انتقال فتنه از خيابان به فضاي مجازي وجود نخواهد داشت.
به سخنراني طولاني و اخير هيلاري كلينتون، وزير خارجه آمريكا توجه كنيد. او تاكيد مي كند كه در شرايط كنوني بايد اپوزيسيون داخلي را از خيابان ها به فضاي مجازي برد و از اختصاص بودجه ويژه براي اين انتقال خبر مي دهد.
ثالثاً؛ موسوي و خاتمي در بيانيه اي كه اكنون وقت انتشار آن است، سردادن يكي از شعارهاي مخصوص انقلاب را توصيه مي كنند. اين شعار احتمالا شعار «استقلال، آزادي، جمهوري اسلامي» خواهد بود، چرا كه سران فتنه طي چند ماه اخير، مخصوصا در جريان آشوب آفريني روز قدس، 13 آبان، 16 آذر و از همه رسواكننده تر، اهانت به ساحت مقدس امام حسين(ع) در روز عاشورا، نشان داده اند كه به هيچيك از مباني انقلاب و نظام كمترين اعتقادي ندارند ولي راهپيمايي چند ده ميليوني 9 دي به سرويس هاي سه گانه سيا، موساد و اينتليجنت سرويس و ماموران داخلي آنها فهمانده است كه به خاطر جنايت ها و خيانت هاي خود بايستي در انتظار محاكمه و مجازات سختي باشند. اين بخش از بيانيه، قبل از هر چيز براي فرار از محاكمه و مجازات است.
رابعاً؛ اگر قرار باشد كه اراذل و اوباش اجاره اي در روز 22 بهمن هيچ شعاري عليه نظام اسلامي ندهند، كورسوي فتنه نيز تمام شده تلقي مي شود و انتقال آن به فضاي مجازي كه هيلاري كلينتون آشكارا- و جرج سوروس و شارپ در نهان- بر ضرورت آن تاكيد ورزيده اند، مسخره خواهد بود، و به اين معني است كه «هيچ» را از خيابان به فضاي مجازي برده اند! بنابراين، موسوي و خاتمي- مطابق فرمول ياد شده- بايد در بيانيه خود اعلام كنند كساني كه شعار ساختارشكنانه سرمي دهند از ما نيستند!!
خامساً؛ به هنگام اجراي همين فرمول در اوكراين، سران كودتاي رنگي، خرابكاري ها را به حاكميت نسبت مي دادند، از اين روي و از آنجا كه سران فتنه بي كم و كاست- و البته بسيار جاهلانه- از همان فرمول استفاده كرده اند، احتمالا در بيانيه خود اعلام مي كنند هر كس روز 22 بهمن شعار ساختارشكنانه سرداده و يا دست به آشوب بزند، وابسته به حاكميت است!!
ممكن است گفته شود وقتي موسوي و خاتمي مي بينند كه فرمول آنها لو رفته است از صدور بيانيه پيش بيني شده در اين نوشته، خودداري مي ورزند كه بايد گفت؛ صدور اين بيانيه بخشي از فرمول ديكته شده است و سران فتنه ملزم به انجام آن هستند. مگر مراحل قبلي فتنه از سوي كيهان پيش بيني نشده بود؟ چرا پيشگيري نكردند؟!

*اظهارات كروبي آب در لانه مورچگان (خبر ويژه)
سردرگمي و عقب نشيني برخي عناصر ميداندار فتنه، شوك گسترده اي را در محافل ضدانقلابي ايجاد كرده است. پريروز پس از انتشار اظهارات مهدي كروبي مبني بر به رسميت شناختن رئيس جمهور و دولت، پسر وي- حسين كروبي- كه روابط مشكوكي با محافل بيروني دارد به همراه رسانه هاي نشاندار بيگانه به صرافت افتادند تا به نحوي ماجرا را لاپوشاني و رفع و رجوع كنند. در كمتر از چند ساعت، سايت هاي رسمي بي بي سي انگليس، صداي آمريكا، راديو فردا، راديو زمانه، جرس و... پر شد از مصاحبه هاي اختصاصي با حسين كروبي كه به جاي پدر موضع مي گرفت و به توجيه اظهارات مهدي كروبي مي پرداخت.
اما بازي حسين كروبي با واژه ها نتوانست چيزي از واقعيت بكاهد به ويژه اينكه اظهارات مذكور، پس از انتشار انتقادات داخلي خاتمي در مجمع روحانيون نسبت به تندروي و ساختارشكني كور و بي فايده صورت مي گرفت. گفته مي شود خاتمي قبل از آن هم نامه اي متضمن انتقاد از ساختارشكني و ابراز وفاداري به نظام به محضر رهبر انقلاب ارسال كرده بود. اين همه در حالي بود كه با وجود كج روي موسوي، بيانيه 17 وي از سوي برخي محافل ضدانقلاب حمل بر انفعال و عقب نشيني شده بود. در چنين فضايي انتشار موضع كروبي مانند ريختن ناگهاني آب سردي بر سر عناصر ضدانقلاب و رسانه هاي آنها بود. البته برخي از اين عناصر ترجيح دادند به تحميق مخاطبان خود بپردازند. آنها به يكي از 2 شيوه كم اهميت نشان دادن اظهارات كروبي يا تاكيد بر اينكه كار وي و خاتمي و ديگران يك اقدام تاكتيكي براي اختلاف در جبهه مقابل است نه عقب نشيني رد كردند.
عليرضا نوري زاده از ماموران ميداني موساد و سيا كه يكي از بازندگان تحولات اخير به شمار مي رود، در اظهارنظري انفعالي گفت: مردم ]بخوانيد آشوبگران[ منتظر اظهار نظر كروبي يا نامه خاتمي نمي مانند. مردم معطل اين قبيل رهبران نخواهند ماند.
سايت بي بي سي انگليس هم در توجيه ماجرا نوشت: حوادث روز عاشورا و شعارهاي تند طيف هاي سياسي را به تامل واداشت و اين نگراني را پديد آورد كه ممكن است رشته از دست در برود. برخي شخصيت هاي اصلاح طلب ابراز نگراني كردند كه جريان ضدانقلاب به دنبال بهره برداري از مطالبات درون ساختاري است. عده اي موضع كروبي را در ادامه بيانيه موسوي و براي عميق تركردن شكاف در جناح محافظه كار مي دانند.
اما از اين توجيهات كه بگذريم، ديگر محافل ضدانقلاب نتوانستند آشفتگي موجود در اردوگاه ضد انقلاب را كتمان كنند. سايت ضد انقلابي روزنت در تحليلي به قلم يكي از عناصر فراري ادوار تحكيم با عنوان «يا شيخ خبري هست؟» به توجيهات حسين كروبي درباره اظهارات مهدي كروبي اشاره كرد و نوشت: همين اظهارات حسين كروبي نكته شك برانگيزتري مطرح مي كند و آن اينكه موضع مهدي كروبي تغيير كرده است و اين تغيير در جهت تغيير شرايط است. اين سخن را بايد در كنار بيانيه موسوي درباره به رسميت شناختن دولت و متن افشا شده نامه خاتمي نهاد تا نگران سازش احتمالي شد.
روزنت مي افزايد: درباره اظهارات شيخ اصلاحات چند احتمال وجود دارد. احتمال اول اين است كه كروبي اشتباه و بي دقتي كرده است. به گمانم سير وقايع و مصاحبه هاي بعدي نشان داده كه چنين نبوده است. اگر چنين بود با يك تكذيب يا اينكه سخنانش بد برداشت شده مسئله حل مي شد. احتمال دوم اين است كه سازشي در ميان است و كروبي با حكومت ساخته است و مي خواهد فضا را آرام كند و سهمي بگيرد. اين احتمال به گمان نگارنده غلط است. احتمال سوم كه به نظر نگارنده صحيح تر مي نمايد اين است كه حركت امروز كروبي پاسخي به كساني در جبهه دوم خرداد است كه در حال پيش بردن سازشي بدون حضور كروبي هستند. اين روزها وقايعي اتفاق افتاده است كه نشان از آن دارد كه بخشي از جبهه اصلاحات در حال مذاكره پشت پرده و ظاهرا از موضعي پايين است. احتمال چهارم اين است كه كروبي خواسته توپ را در زمين طرف مقابل بيندازد و شكاف را در آن سو ژرف تر كند اما شيخ آن قدر عاقل هست كه نبايد هم توپ را در زمين حريف انداخت و هم دروازه را خالي كرد.
روزنت با اشاره به انتقادات گسترده از كروبي در سايت هاي فيس بوك و بالاترين نوشت: شيخ ما دو تاريخ پشت سر خود دارد؛ يك تاريخ، تاريخ عملكرد اين يك ساله اوست و تاريخ ديگر نيز عملكرد سي ساله او. اين دو تاريخ در بعضي نقاط با هم در تنافرند. به عنوان كساني كه در انتخابات از او حمايت كرديم، اين نيست كه هرچه شيخ گفت چشم و گوش بسته و دربست به به و چه چه كنيم.
مجله اينترنتي و ضد انقلابي خواندنيها هم با تاكيد بر اينكه «شيوخ اصلاحات وا مي دهند»، نوشت: با وجود آن كه كروبي و موسوي هنوز رسما تصميم خود را اعلام نكرده اند اما با دادن شعار وحدت و بهانه هاي ديگر از اين دست تلاش مي كنند جان خود را از مخمصه رهانده و با يك قيام و عقود از بحران خارج شوند.
از سوي ديگر سايت ضدانقلابي خودنويس كه توسط چند عنصر فراري در خارج از كشور مديريت مي شود، اين گونه تحليل كرد: شكي نمانده كه بيانيه موسوي وسوسه را در ديگر سران جنبش ايجاد كرد و كروبي هم از قافله عقب نماند. اين روند و اقدام خاتمي هم شوكه كننده است و هم بغض آور كه سران جنبش در برابر نظام زانو بزنند. مضحكانه]؟![ است كه آقاي موسوي پس از 6 ماه در بيانيه هفدهم خود بوسه بر تنفيذ نامه احمدي نژاد بزند. مضحكانه است شيخ؟! اصلاحات كه از تبار ابوي خود مايه مي گرفت اكنون آن را به ثمن بخس بفروشد. شرم آور است به بازي گرفتن مخالفان و گول ماليدن بر سر آنها. حرف هاي خاتمي خائنانه است. آنها يا ترسيده اند يا منافعشان درخطر افتاده است. اين سايت همچنين در تحليل ديگري به «بازخواني عقب نشيني اصلاح طلبان» پرداخت و نوشت: حجت تمام شد! سرانجام آنچه منتظرش بوديم رخ داد و صحنه آخر سازش كليد خورد. كروبي امروز صبح رسما دولت را به رسميت شناخت... فاتحه اي كه خاتمي و رفسنجاني براي اصلاح طلبان خواندند با اين موضع گيري شيخ شجاع (كه برخي او را سازش ناپذيرتر از موسوي مي دانستند) تكميل شد. پس از وقايع ماههاي اخير كه نشانه هاي از دست رفتن كنترل اصلاح طلبان بر معترضان و وحشت طرح شعارهاي ساختارشكنانه را شدت بخشيد، ابتدا موسوي فرمان عقب نشيني صادر كرد و سپس خاتمي نامه محرمانه نوشت. چقدر اينها بي شرمند. حالا چراغي در برابر جزم انديشي و پيروي كوركورانه متعصبان موسوي- كروبي روشن شد كه براي آنها نقش چه گوارا و گاندي قائل بودند.
سايت‌هاي ايران گلوبال، اخبار روز (ارگان گروهك فدائيان خلق) ايران امروز و... ديگر نيز در مطالبي مشابه به انتقاد از بن بست و عقبگرد سران اصلاحات پرداخته اند.
به عنوان مثال ايران گلوبال كه از رفتارهاي انتحاري كروبي با الفاظ مبالغه آميز ستايش مي كرد، در تحليل جديد خود نوشت: كروبي از انتخابات 22خرداد تاكنون در پي به قدرت رساندن حزب اعتماد ملي بود اما اكنون مثل آقاي بازرگان به عمر سياسي خود پايان داد.
«ايران امروز» هم از بحران سياسي و اخلاقي در ميان فتنه سبز خبر داد و نوشت اپوزيسيون نمي تواند با جرياني كه به نظام اميد بسته، روحيه خود را حفظ كند.

*موسوي و كروبي به درد جنگ فرسايشي مي خوردند اما... (خبر ويژه)
يكي از عناصر ضدانقلاب و سكولار مقيم آمريكا مي گويد موسوي و كروبي به درد مرحله جنگ فرسايشي مي خوردند اما براي آينده و فاز تهاجم سياسي كفايت نمي كنند.
مهرداد- م يكي از 54 نفري است كه اخيرا با صدور بيانيه اي ضمن حمايت از فتنه انگيزي هاي چند ماه گذشته موسوي، بر لزوم ساختارشكني و حذف جمهوري اسلامي تاكيد كردند. وي در گفت وگو با سايت روزنت با رد شعارهاي «جمهوري اسلامي، استقلال و مرگ بر آمريكا» گفت: جنبش سبز ماهيت رنگين كماني دارد. اكنون قلب جنبش (خيابان) بر مغز آن (برنامه و سياست ها) چيرگي دارد. فاز تهاجم سياسي برخلاف فاز جنگ فرسايشي امري نيست كه آقايان موسوي و كروبي بتوانند از عهده اش برآيند بلكه محتاج مشورت و تبادل فكري با بخش هاي گوناگون جنبش هستند. آنها رهبران نمادين هستند نه رهبر واقعي و هيچ گاه خود را رهبر جنبش سبز معرفي نكرده اند. موسوي و كروبي ناچار شدند جامه رهبري جنبش را برتن كنند، جامه اي كه هنوز برايشان آماده و پرداخته نشده بود.
وي درباره اين پرسش كه «شعارهايي چون نه غزه نه لبنان، جانم فداي ايران و يا جمهوري ايراني، شكاف ها را در جنبش سبز عيان كرد، آيا اين شكاف مي تواند لطماتي به جنبش وارد سازد» گفت: شكافي ميان رهبري كنوني جنبش و بخشي از بدنه وجود دارد چون نيروهاي گوناگون و رنگين كماني حضور دارند. طبعا بخشي از شركت كنندگان سكولارند، مطالبات راديكال تري دارند. در چند ماه اوليه كه مسئله فرسوده كردن نيروهاي حكومتي غلبه داشت، به اين شكاف كمتر توجه مي شد ولي امروز حساسيت بيشتري در اين مورد به چشم مي خورد. سخنگويان اصلي جنبش بايد به اين نقيصه توجه جدي كنند. مصالحه يكسويه نيست، غيرخودي ها هم بايد قانع شوند. خوشبختانه آخرين بيانيه آقاي موسوي گامي مثبت در اين راه برداشت و به بخشي از اين مطالبات توجه نشان داد.
اين ضدانقلاب لائيك كه تظاهر به سكولاريسم مي كند همچنين گفت: آقايان موسوي و كروبي مجموعا بهتر از حدي كه تصور مي شد ظاهر شده اند. بايد اعتراف كرد ميان موسوي يك سال پيش با موسوي امروز تفاوت هاي قابل توجهي وجود دارد، دست كم او در سخنان رسمي اش تلاش كرده بر تنوع دروني جنبش پاي بفشارد. مهدي كروبي البته در سطح مواضع در حد و اندازه دوره انتخاباتي نيست ولي تعهد و افشاگري هايش بسيار مهم و روحيه بخش بوده است. آقاي موسوي يكبار براي هميشه بايد به اين تناقض گويي ميان آزاديخواهي براي آينده و بازگشت به آن گذشته طلايي پايان دهد. اشارات گاه به گاه او به «امام خميني» و قانون اساسي، در بهترين حالت ابهام آفرين است...ما در بيانيه خود با حفظ هويت سكولار، به دفاع از محتواي مترقي بيانيه آقاي موسوي پرداختيم.


استفاده از اين خبر فقط با ذكر نام شمال نيوز مجاز مي باشد .
ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000592323
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.462 seconds.